Község Vöröskolostor (Červený Kláštor)
Cím: Stanislav Škantár Canoeraft – Dunajec, Červený Kláštor 93, 059 06 Červený Kláštor
E-mail: info@canoeraft-dunajec.sk, canoeraft@gmail.com
Tel.: +421910304389
GPS: 49.390614, 20.398926 (Parkoló)

 

AMIKOR VAN BÁTORSÁG A BÁTORSÁGHOZ

A bátor ember bár félhet, de van bátorsága legyőzni a félelmet. Valószínű azért érkeznek különleges emberek ezzel a filozófiával a Magurántúlra (Zamagurie), hogy még különlegesebb emberekké váljanak…  Mi itt vagyunk mindazok számára, akik szeretik az adrenalin sportokat, a sebességet és egy kicsit „őrültek“. Legjobban az „autodidaktákkal“ értjük meg egymást, azokkal, akik olyan kis fákra hasonlítanak, akik meghiúsítják a kertész erőfeszítéseit és keményfejűen abba az irányba fordulnak, amerről a friss levegő és az izgalom jön.

BIZTONSÁGOS ÉLMÉNY AZ ELSŐ HELYEN

Ha azt gondolja, hogy fatutajozás a Dunajecen csak „piskótáknak” való, akkor jó helyen jár. A Canoeraft Dunajec vízi központ a Pltník panzió területén ugyanis többet tud nyújtani. A rafting egy tapasztalt instruktorral minden kalandvágyó szívét megdobogtatja, és emellett a maximális biztonság kényelmét nyújtja gyermekes családoknak is.

SEMMIT NE HOZZON, MINDENÜNK VAN

szolgáltatások teljességének elérhetőségét természetesnek vesszük. Ezért a rafting csónakokat, a felfújható és műanyag kenukat, teljes felszereléssel együtt kölcsönözzük. Ajánlatunkban van több olyan vízi útvonal, amelyek hosszabbak és ugyanakkor exkluzívabbak is, mint amit a tutajon élhet át. Ha van rá érdeklődés, a vízi útvonalak az igények alapján módosíthatóak. Érdekes lehet az evezés a Poprád folyón és a lengyelországi Bialka vizein külön kérésre. Szívesen válunk partnerévé a kalandban.

AZ EVEZÉSSEL AZ ÖRÖM NEM ÉR VÉGET

Hegyi kerékpárok kölcsönzésével is foglalkozunk, amelyekkel az egész régió kerékpárutjain közlekedhet. Szlovákia egyik legszebb egész évben hajózható folyója a legkisebb nemzeti parkon át folyik – a Pieninek nemzeti parkon. Pont az egyedülálló természet alkotta meg a tökéletes feltételeket a további szórakozáshoz.

Hallott már a Hydrospeedről? Ez egy új sport, amely során egy speciális műanyag úszótesten hasalva ereszkedünk le a folyón, közvetlen kontaktusban a vízzel és a hullámokkal. Az úszótestet dőlésekkel és békatalppal lehet irányítani, amelyek a meghajtásra is szolgálnak. Kétségkívül elegendő adag adrenalin.

A Snowrafting szintén jól felpezsdíti a vért a téli időszakban. Aki nem szeretne rafting csónakban leereszkedni a behavazott hegyoldalon, kipróbálhatja a mese utat a motoros szánon.

A MAXIMÁLIS KÉNYELEMÉRT

Szállodai, magán illetve kempinges szállást is biztosítunk különféle szolgáltatásokkal és további sportlehetőségekkel, beleértve a népszerű paintballt is.

A KÖRNYÉKEN AJÁNLOTT

Vöröskolostori (Červený Kláštor) Múzeum meglátogatása (2 km) biztosan kellemes megfűszerezése lesz a napjának az adrenalin adag után. A népszerű látványosság – a Lombkorona tanösvény a Bachledova-völgyben (45 km) az élmények hullámán fogja tartani. A Ménhárdi termálfürdő (45 km) tíz medencében biztosít gyógyvizet egész évben. Az UNESCO világörökség listáján szereplő emlékművekért érdemes Késmárkra (Kežmarok) (38 km) és Lőcsére (Levoča) (65 km) látogatni.